8. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Hk. - 20.11.2021

20.11.2021

Birlik Yönetim Kurulu'nun 03.11.2021 tarihinde yapmış olduğu toplantıda;

Birlik Olağanüstü 8. Genel Kurul toplantısının, 05.12.2021 Pazar günü saat 09:30’da “Merdivenköy Yolu Caddesi No:12 Kat:3 Küçükbakkalköy 34750 Ataşehir/İstanbul” adresinde, bu toplantıda yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda ikinci toplantının 19.12.2021 Pazar günü saat 09:30'da “Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi Barbaros Mah. Sırma Perde Sok. No:23, Üsküdar/İstanbul” adresinde ekte belirtilen gündem ile yapılmasına,

Genel Kurul toplantısına 03.12.2021 tarihinden önce üyeliğe kabul edilen üyelerimizin katılabilmesine karar verilmiştir.

Sayın Üyelerimize duyurulur.

Sekizinci Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Gündemi

1.         Toplantının açılması ve gündemin okunması,

2.         Divan Başkanı ve Kâtiplerin seçimi,